verheggen silo's
gebruikte silosopknapbeurttaxatiesinkoopfotosreferentiescontact
 

Industrie:

Hans Verheggen Handelsmaatschappij is een bedrijf dat zich bezighoudt met in- en verkoop en het opknappen en aanpassen van
polyester silo’s en tanks.

We zijn gestart in 1996 en sindsdien gespecialiseerd in (gebruikte) polyester silo’s. Wij zorgen ook voor het transport van de silo of tank.

Sinds 2009 hebben wij ons ook toegelegd op het aanpassen van tanks en silo’s voor de industrie.

Opslag voor oa bijvoorbeeld houtpellets, (proces)water en diverse vaste stoffen en vloeistoffen in polyester behuizingen.

Voor Pure Air Solutions ( www.pureairsolutions.nl ) bouwen wij geavanceerde biologische luchtwassers en plaatsen deze door geheel Europa.
Voor de klanten buiten Europa worden de filters transportklaar gemaakt voor transport in containers.

Naast in- en verkoop en vervoer bieden we de mogelijkheid om een silo te laten opknappen of aan te passen aan uw wensen.
Dit doen we in overleg met u.
Hierdoor is het mogelijk om met uw bestaande silo’s of tanks een zo optimaal mogelijke bezetting te krijgen tegen een zo laag mogelijke kostprijs.
De combinatie van bestaande silo’s opknappen en aanvullen met gebruikt, geeft vaak een behoorlijke kosten besparing ten opzichte van nieuwe silo’s.

Heeft u een specifieke wens voor opslag? In overleg met u wordt een ontwerp gemaakt van de toe te passen opslag mogelijkheid,
dit kan een silo of tank zijn maar een specifiek op maat ontworpen polyester opslag in een andere vorm.

Voorbeelden vind u onder foto's. Hierbij ziet u een overzicht van al eerder uitgevoerde opdrachten voor diverse (vaste) opdrachtgevers.

Voor informatie of een afspraak belt u ons op nummer 013 – 505 50 88.
Zijn we niet bereikbaar en heeft u nummerherkenning dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Mailen kan ook:
e-mail info@hansverheggen.nl
adres Oude Tilburgseweg 3, Hilvarenbeek routebeschrijving

Met vriendelijke groet,
Hans Verheggen

Home